DataNet logo oranje met blauw samen met het slogan we connect it

Website laten maken

Den Haag

Met een bedrijfswebsite kunt u uw bereik vergroten en klanten van informatie over uw producten en diensten voorzien. Of u nu lokaal, regionaal of landelijk gevestigd bent.
0 0

In kaart brengen

De eerste stap is dat wij samen met u in kaart brengen welke wensen en behoefte er voor uw bedrijfswebsite zijn.
0 0

Adviesrapport

U ontvangt van ons een voorstel met daarin advies over functionaliteiten en pagina’s voor uw toekomstige website.
0 0

Persoonlijk bespreken

Wanneer het adviesrapport gereed is nemen we de strategie met u door en gaan we het vervolgtraject afstemmen.

Lets Go!

Met het onderstaande formulier kunt u een vrijblijvend advies rapport website laten maken aanvragen voor uw onderneming in Den Haag.

Flexibel

Met onze ICT dienstverlening groeien we flexibel mee met uw onderneming.

Strategie

Samen met u bepalen we een effectieve passende strategie.

Gebruiksvriendelijk

Gemakkelijk gebruiken, met aandacht voor bedieningsgemak ontworpen.

Data Analyse

Overzichtelijke rapportages waarmee u de behaalde resultaten kunt volgen.

KOM IN BEELD

Uw Bedrijf Online

Website laten maken Den Haag

Onze dienstverlening is van A tot Z op online gebied. Website laten maken, webshop laten maken of zoekmachine optimalisatie.

Bereik Vergroten

Vergroot het bereik naar potentiële klanten met een professionele bedrijfswebsite.

Uitstraling

Een moderne uitstraling met uw eigen online website als visitekaartje naar klanten en relaties.

We hebben in ons team jarenlange ervaring met webdesign, web ontwikkeling en online marketing. Bij ons een website laten maken? Door ons wordt er verder gekeken dan alleen het uiterlijk, wij zorgen ervoor dat ook de structuur erachter in orde is.

We richten ons vooral op kleine en middelgrote bedrijven, zzp-ers, ondernemers, artsen en mensen met een eigen praktijk. Valt u niet in deze doelgroep of heeft u maatwerk nodig? Ook dan kunt u uiteraard bij ons een website laten maken.

We werken met korte communicatielijnen en zijn daardoor goedkoop en snel. U kunt bij ons een website laten maken die binnen enkele weken online kan zijn. Wanneer we alle benodigde informatie hebben ontvangen kunnen we ook direct voor u aan de slag. Een aanpassing in de content kan binnen 24 uur verwerkt zijn.

Om uw website eenvoudig te beheren maken we gebruik van CMS Content Management Systemen. Hierdoor kunt u er ook voor kiezen om zelf de website bij te houden in de toekomst.

Website laten maken bij DataNet en betalen in maand termijnen? Dat is mogelijk! Een nieuwe website laten maken is belangrijk voor uw bedrijf maar ook een behoorlijke kostenpost. Daarom kunt u bij ons de website afbetalen in 12 termijnen.
Via ons DataNet Portaal heeft u inzicht in alle diensten, software pakketten, facturen, tickets en meer. Beheer de diensten welke u van ons afneemt in enkele muisklikken.

Razendsnel online

Binnen 2 weken website laten maken

Bij DataNet een website laten maken? Na uiterlijk twee weken staat een proefversie van de website online. Op- of aanmerkingen bespreken we samen. Binnen drie weken is de definitieve versie klaar. Moet het sneller? Laat het ons op tijd weten, dan zorgen we ervoor dat de website op zeer korte termijn al online kan.

ZZP & MKB

Wij helpen elke onderneming

Elke onderneming is bij ons aan het juiste adres voor een website. Zowel voor grote merken als een kapsalon om de hoek bouwen wij een professionele en betaalbare bedrijfswebsite. Klik door voor meer informatie over onze flexibele website laten maken pakketten.

Mogelijkheden

Boekingsmodule of agenda

Website laten maken en heeft u daarbij uitgebreidere wensen zoals bijvoorbeeld een boekingssysteem of een agenda? Ook dan zijn we u graag van dienst. We hebben uitgebreide ervaring met het bouwen van websites waar bezoekers online een afspraak kunnen maken.

Onderhoud

Uniek all-in concept

Als u door ons een website laat maken is het mogelijk deze daarna zelf actueel te houden. Ook kunnen wij het website onderhoud voor u uit handen nemen met ons unieke Website Onderhoud concept.
Om uw website online vindbaar te maken voor bezoekers heeft u een eigen domeinnaam (websiteadres) nodig. Deze domeinnaam samen met de benodigde hosting kunnen wij voor u verzorgen.
Beter vindbaar in Google. Groei voor uw bedrijf! Lokaal, regionaal of landelijk beter gevonden worden? Dan hebben wij voor uw onderneming een passend zoekmachine optimalisatie pakket.
Een website is het online visitekaartje van uw onderneming. Anno 2022 hebben de meeste bedrijven een eigen website. Neem een voorsprong op de concurrentie met een professionele website.
Anno 2022 kan een webshop voor uw organisatie meer omzet genereren. 70% van alle handelsbedrijven groot en klein hebben een eigen webshop in het wereldwijde web.
Nadat u een website heeft laten maken dient deze natuurlijk ook regelmatig onderhouden te worden. Dit onderhoud kunnen we met ons unieke all-in concept uit handen nemen. Daarmee blijft uw website veilig en de inhoud altijd up to date.
ERVARINGEN

Klanten

“Erg fijne communicatie en goede resultaten! Daarom werken wij al een langere periode samen met DataNet op het gebied van SEO en marketing”

Jone Thomas

Rotterdam

“Sterke online marketing speler. We hebben meerdere trajecten met DataNet gehad en zijn zeer tevreden over de resultaten en de behaalde groei.”

Anneke Richter

Bruinisse

“Al enige tijd klant van DataNet en naar volle tevredenheid. Duidelijke communicatie, heldere werkwijze en leuke medewerkers.”

Cees Kramer

Utrecht

Nieuwsgierig?

Ontvang een vrijblijvend adviesrapport

Ontvang vandaag nog een vrijblijvend adviesrapport website laten maken. Behoefte aan persoonlijk advies over de nieuwe website voor uw bedrijf? Neem dan contact op via de blauwe ‘Advies nodig?’ knop hieronder.